Voor meer dan ‘n kleurtje!

Sunshine Island is niet alleen dé zonnestudio in Arnhem, maar ook dé kapsalon in Arnhem!

Kapsalon in Arnhem

Het hele jaar door

De inpandige hippe kapsalon van Stylejunkie Margret is gespecialiseerd in het kleuren van jouw haren. Marget is een echte top stylist en is werkzaam door het hele land! Dus, ben jij opzoek naar een nieuwe stijl? Kom dan naast heerlijk zonnebanken ook voor jouw haarverzorging. Want onze Margret weet alles van de nieuwst stijlen en trends!

Naast het knippen in de salon is Marget gespecialiseerd in fotoshoots, het stylen van bruidjes en blowdry’s. De grote vaste klantenkring van Marget is verspreidt door heel Nederland, dit benadrukt nogmaals haar kwaliteit als kapster en stylist. Kortom, een aanrader voor iedereen die zich optimaal in de watten wil laten leggen!

Ook is het mogelijk om een lunch of een high tea te bestellen! Hierdoor kan jij tussen jouw zonnebank sessie en knipbeurt genieten van een overheerlijke en goed verzorgde lunch of high tea!

Voor meer informatie
op onze social media!

 

Ben jij ook opzoek naar een goede kapsalon in Arnhem? Neem dan contact op met Stylejunkie Margret! Marget helpt jou verder! Ook zo enthousiast geworden? Neem contact op via Instagram of Facebook!